Arabisk menighet i Sverige lager TV-program for Miracle Channel

Kristne arabere i Skandinavia har mobilisert seg og lager nå et TV-program som skal sendes på Miracle Channel.

Det er den arabiske forsamlingen i Stockholm, der lederen for Miracle Channels oppfølgingsarbeid også er pastor, som opplyser dette.

Som leder for oppfølgingsarbeidet til Troens Bevis sin arabiske satellittkanal har Merzek kommet i kontakt med et stort antall arabere i Sverige og Skandinavia. Flere av dem har kommet til tro på Jesus, og de av dem som bor i Stockholm har mulighet til å bli med i den arabiske forsamlingen som Merzek er pastor for.
Menigheten har bortimot 150 besøkende hver søndag.

Forsamlingen kommer opprinnelig fra en rekke arabiske land, og mange av dem har søkt tilflukt i Sverige av politiske og humanitære årsaker. De har i lengre tid støttet forskjellige tiltak for å hjelpe arabere i sine hjemland gjennom menighetens arbeid. De har blant annet hjulpet fattige koptiske kristne sør i Egypt, og under urolighetene i Libya var de med på å smugle bibler og nødhjelp inn i Libya til Benghazi.

– I løpet av de siste ti årene som jeg har arbeidet med oppfølging for Miracle Channel har vi lært mye om hva slags spørsmål som mennesker har, og derfor er det nå spennende for oss å kunne bidra med ett program som er med på å ta opp en del av disse  spørsmålene, forklarer Merzek.

Da han først begynte med oppfølgingen til Miracle Channel hørte kontoret hans fra ca. 200 seere i måneden. Nå hører de fra 12000 – 18000 seere hver måned som har sett på Troens Bevis sin arabiske satellittkanal. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter