Nå har vi over 40 000 Facebook-venner!

Vårt populære TV-program for arabisk ungdom har nå over 40 000 venner på Facebook.

Etter at Troens Bevis sin arabiske satellittkanal, Miracle Channel, begynte å kringkaste en ny sesong av vårt populære ungdomsprogram “Connect with Me” i forrige måned, har antall Facebook-venner for programmet økt med nesten 7000 til totalt 40 991 Facebook-venner i skrivende stund.

Klikk for å se Facebook-gruppen.

I tillegg er det flere muslimske og kristne arabiske ungdom som ringer eller sender SMS. Oppfølgingsteamet vårt hadde også flere personlige møter med 28 ungdommer, der de brukte god tid med hver enkelt. De hørte på problemene deres, gav råd og ba sammen med dem. De fleste av dem søkte råd om relasjoner med det motsatte kjønn, foreldre, personlige problemer, selvbilde og selvtillit. Facebook-siden er blitt ett trygt forum der kristne og muslimske ungdommer kan møtes og dele sine opplevelser og tanker.

En 19 år gammel gutt takket for programmet. Han fortalte at han fikk gode karakterer på skolen, han er kunstnerisk og liker å synge og å skrive. Men han har måttet tåle mye motstand i oppveksten. Mange har lagt press på han for at han skal konvertere til islam. –Vi oppmuntret han til å stå fast i troen, forteller oppfølgingslederen.

En annen ungdom skriver: “Jeg er 18 år gammel og jeg har mye tvilstanker om Gud. Jeg blir latterliggjort på jobb for troen min og det får meg til å føle meg helt mislykket.”
– Denne ungdommen fikk vi også be sammen med og oppmuntre. Mange av disse ungdommene føler seg alene og har ikke noen rundt seg å dele sine problemer med, så vi ser at Facebook-siden er blitt et svært viktig forum for mange av dem, forklarer oppfølgingslederen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter