Evangelist overlevde brutalt angrep

Peter fra Indonesia var kun 19 år da han nesten ble drept for sin tro. Men selv om troen nesten kostet han livet er han en ivrig evangelist og deler gjerne troen sin med andre.

I en av de siste rapportene fra oppfølgingskontoret vårt for Brevkurset «Det Nye Liv» i Indonesia fikk vi høre historien om Peter*. Peter var kun 19 år gammel da han kom ansikt til ansikt med døden. Han bor i et område der de kristne blir forfulgt, og en dag ble han overfalt på veien hjem. Da han ikke ville fornekte Jesus, forsøkte de å halshugge han. Samme dag ble også bibelskolen han gikk på brent ned. Legene sa at Peter ikke kom til å overleve angrepet fordi sentralnerve systemet hans var blitt kuttet over og han hadde mistet for mye blod.

Men i løpet av de fem dagene som han svevde mellom liv og død på sykehuset, forteller han at han så Jesus komme til seg og at Jesus helbredet han.

Til legenes forbauselse ble han helt frisk. Det voldelige angrepet har heller ikke tatt motet fra den unge gutten. I dag er Peter en ivrig evangelist som gjerne deler ut Brevkurset «Det Nye Liv» til alle som er interessert i å lære mer om den levende Gud som også kan helbrede.

*Navnet er forandret 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter