Festival med Jesusfokus

– Det blir først og fremst en ungdomsfestival med et stort Jesusfokus, sier Helge Flatøy.

Den (21) 22.  til 24. juni inviterer Troens Bevis Verdens Evangelisering på ny ungdomsfestivalen ”Jesus to the Nations”. Som alle andre år er det Jesus, misjon og personlig kall som er i fokus.

 

– Alt det som skjer under festivalen er med på å fremme evangeliet og Jesus, og alt er lagt til rette for at festivaldeltagerne skal få et personlig møte med Jesus, presiserer festival sjef Helge Flatøy.

Initiativet fra i fjor da det ble utlyst en konkurranse for den mest inkluderende menighetsgruppen på campingen ble så vellykket at konkurransen blir gjentatt i år. Den gruppen som vinner får et gavekort på 15 000 kroner til lydutstyr som de kan ta med seg hjem og bruke i menigheten.

– Her så vi fantastiske ting som skjedde blant ungdommene, forteller Helge.

– I fjor hadde vi flere ungdommer som kom alene på festivalen, men ingen av dem ble liggende alene på campingen, de ble raskt tatt inn i fellesskapet og ble en del av miljøet hele helga. De fikk nye venner som de gikk sammen med hele tiden.

I den forbindelse minner Flatøy om at også i år kan forhåndspåmeldte ta med seg en venn som ikke allerede går i et kristent fellesskap eller miljø, helt gratis.  

Seminar for ungdomsledere

Festivalen begynner torsdag 21. juni med seminar for ungdomsledere: ”Ungdomsleder sammen med Menighetsleder”. Der fokuseres det på dialogen og samspillet mellom menighetsleder og ungdomsleder.

– Vi har sett at blant annet Karismakirken har hatt et lignende seminar som dette med svært gode resultater, så dette gleder vi oss til, sier Helge.

Festivalen består ellers av seminarer, kveldsmøter, stemningsfylt St. Hans feiring og gøyale team-konkurranser under den årlige Team Challenge konkurransen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter