Chirala ble over all forventning

Troens Bevis Verdens Evangelisering har i helgen holdt en tre dagers kampanje i kystbyen Chirala, i Andra Pradesh. Aldri før har byen hatt et slikt arrangement, og responsen var enorm.

 Fra en god åpning fredag kveld med mange frelsessøkende, økte pågangen lørdag kveld med et stort gjennombrudd. Bare lørdag ble 10 000 oppfølgningskort delt ut og nærmer 20 000 var tilstede. Ryktene om musikkfestivalen fortsatte å spre seg og minst 25 000 mennesker var tilstedte under søndagens konsert. Nok en gang var det stor pågang under frelsesbønnen. I denne stund jobbes det med å få oversikt over hvor mange oppfølgningskort som ble fylt ut.

En stor suksess
Responsen som ble gitt i Chirala var over all forventning i følge Deeven Kumar som har vært hovedansvarlig for alle musikkfestivalene til Rune Edvardsen i India.

– Jeg trodde aldri så mange mennesker skulle møte opp her. Dette er første gang et slikt arrangement skjer i denne byen. Området var dekket av mennesker, sier Deeven etter kampanjen avsluttet søndag kveld.

Får se det live
Stephan Christiansen er med på turen sammen med sin familie og et team fra Troens Bevis Bibel og Misjons Institutt. I mange år har han og familien fulgt disse festivalene og nå får de endelig se det i aksjon.

– Det har vært en helt fantastisk opplevelse å være med på dette. Jeg har jo hørt om disse festivalene i mange år. Dette er egentlig litt sånn eventyrlig. Tusenvis av mennesker blir frelst gjennom disse musikk-kampanjene. Det å få se det live har vært en utrolig opplevelse for hele min familie, forteller Stephan.

Pastor- og lederseminarer
Teamet fra Norge er på vei mot storbyen Hyderabad for pastor- og lederseminarer som starter i kveld. Omkring 1000 pastorer og ledere vil bli utrustet med ny kunnskap til å nå sine egne med evangeliet. Årets seminarholdere blir Stephan og Anne Christiansen, Stina og Kai Johansen, Rune Edvardsen og Ernest Komanapalli.

Ny kampanje til helgen

Neste helg arrangeres en ny kampanje i byen Zahirabad, bare 103 km fra Hyderabad. Nok en gang skal tusenvis av ungdommer i India få evangeliet i en innpakning de kan forstå og ta imot.

Tags:
, ,


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter