40 kom til tro og 7 ble døpt på arabisk konferanse

Under en skandinavisk konferanse for arabere som har sett på Troens Bevis sin satellittkanal, var det 40 som kom til tro og 7 som lot seg døpe.

 

Det var over 500 arabere som kom på den årlige arabiske konferansen i Skandinavia i regi av Troens Bevis sitt arabiske oppfølgingssenter. Tv-seere kom fra flere steder i Europa, deriblant Tyskland, England og Sverige. For flere av deltagerne var det første gang de var sammen med andre Jesus troende. Mange arabiske kristne lever isolert og har ikke felleskap med andre troende.

-Jeg ble virkelig velsignet og det var som om Gud gav oss en forsmak på himmelen, forteller Rami som var med på konferansen for første gang.

Mange av dem som var tilstedet forteller at de opplevde et spesielt sterkt Guds nærvær under samlingene. Flere fortalte i etterkant at de følte seg oppmuntret og styrket i troen.

I løpet av konferansen var det til sammen syv som lot seg døpe. Blant dem var Mishel, hans kone Hayat og deres sønn Yohan. Mishel’s yngre sønn, Manyel, tok også imot Jesus som sin frelser under konferansen.
-Dåpen var som gleden i et stort bryllup, sa Mishel. -Jesus rørte ved mange liv og mange kom til han.

En ung palestinsk jente som bor i Sverige og som hadde vært i kontakt med Troens Bevis sitt oppfølgingskontor etter å ha sett på Miracle Channel, forteller at hun ble svært overrasket da hun og hele familien hennes ble invitert til å komme på konferansen.
-Hele familien min ble med, og vi fant det vi hadde håpet på. Konferansen var en velsignelse for hele familien min. Min vandring med Kristus begynte da jeg begynte å se på Miracle Channel. Nå er jeg blitt oppmuntret til å lese bibelen selv gjennom brevkurset ”Det Nye Livet”, og jeg er blitt styrket i min tro.

Oppfølgingskontoret til Troens Bevis sin arabiske satellittkanal, Miracle Channel, hører hver eneste måned fra mange tusen arabiske seere som gjerne vil vite mere om evangeliet.  Miracle Channel har stort behov for flere partnere. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter