Bønneskole under Sommerstevnet

– Det vil bli bedt frimodige og tillitsfulle bønner til en bønnhørende Gud hver morgen, sier Kjell Haltorp, også kjent som bønnegeneralen.

De faste bønnesamlingene under Sommerstevnet er et av høydepunktene for mange som kommer til Stevnet i Sarons Dal i juli. I tillegg til inspirerende undervisning om bønn, blir det tid til å be for forskjellige behov. Bønneønsker for familie og venner er nok de som oftest topper listen. Morgenbønnen er ledet av Kjell Haltorp, også kjent som bønnegeneralen.

Kjell Haltorp har vært på stevnene i Sarons Dal siden tidlig på syttitallet. Hans frimodige og smittende forkynnelse har preget mange mennesker både på stevnene og ellers på de mange steder Haltorp har vært.
Han ivrer for bønn og vet at nettopp bønnen er viktig for et godt stevne.

Det var i 1968 Kjell Haltorp møtte Aril Edvardsen for første gang. Da var Haltorp pastor i pinsemenigheten på Åkrahamn. Aril var taler og Folkets Hus var sprengfullt under møteserien. Det var sterke møter som gjorde et uutslettelig inntrykk. Fra da av besøkte Kjell Haltorp jevnlig Sarons Dal både på Bibelskolen og på sommerstevnene.

Til sommeren kommer det også ut en biografi om Kjell Haltorps rike liv. Den vil bli presentert i forbindelse med Sommerstevnet i Sarons Dal.

Nå oppfordrer han mange til å bli med på Bønneskolen under Sommerstevnet! Bønneskolen vil være i lokalene til Kirken i Dalen. Dermed er det plass til mange. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter