Lopper etterlyses…

I regi av Karis Misjon vil det i vår og sommer bli arrangert to loppemarkeder til inntekt for humanitære prosjekter.

 

Det vil bli arrangert 2 loppemarkeder, ett i Hauge i Dalane i Rogaland, som vil gå av stabelen i pinsen, og ett i juli i Kvinesdal.

 I 2003 fikk salg av ”lopper” inn over 60.000 kroner til Karis Misjon, som er den humanitære delen av virksomheten til Troens Bevis. Blant prosjektene er Baby Care i Kairo, hvor mødre i den fattigste bydelen får undervisning, legetilsyn og medisiner til barna sine. I Kongo drives det et hjem for foreldreløse gutter og et annet hjem for misbrukte jenter.

 Karis Misjon har hatt loppemarked i Hauge i Dalane flere år på rad med stor suksess, takket være entusiastiske partnere som står i bresjen for tiltaket. Loppemarkeder viser seg å være en populær måte å drive innsamling på. For mange er det moro å lete etter et ”kupp” blant overfylte esker og bord. Og for dem som har et skarpt øye til antikviteter er det spesielt spennende å lete blant de mange raritetene folk har ryddet ut av loft og skap. Men gleden over et loppemarked er tosidig; mange er glad for å kunne gi bort ting de ikke lenger har bruk for til et veldedig formål.

Lopper til Karis Misjon kan leveres direkte til Sarons Dal eller til kontaktpersoner i Hauge i Dalane. Innen rimelig distanse kan lopper eventuelt hentes.

 Har du lopper, kontakt Harald Mydland

på tlf: 99 20 75 73 eller ring Sarons Dal: 38 35 75 00.

 

 

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter