Konfirmanter på leir i Sarons Dal

Flere helger i løpet av september og oktober har menigheter tatt med TenBibelskolen eller konfirmantene sine til Sarons Dal. Disse helgene har ti ungdommer har tatt imot Jesus.

Helgene har vært fylt av aktiviteter som gocart, paintball, misjonsundervisning med presentasjon av Troens Bevis og spennende omvisning i Sarons Dal. Et av målene for disse leirene har vært for TenBibelskoleelevene eller konfirmantene å bli bedre kjent med hverandre samtidig som de har det gøy sammen. Men leiren har også innbudt til et dypere åndelig felleskap og undervisning.

Betania Statelle var en av menighetene som tok TenBibelskole elevene med på leir til Sarons Dal. Pastor Arve Bækkelund, mener turen ble meget vellykket.

-Vår Ten-bibeskoletur til Sarons Dal var meget vellykket. Aktivitetene var selvfølgelig imponerende og overgår noe annet vi har gjort tidligere. Flere av elevene sa senere at både gocart og paint ball var noe av de gøyeste hadde vært med på noen gang. Likevel må jeg få lov å nevne samlingene som det beste. Det å kombinere spennende opplevelser med åndelige sterke møter tror jeg skaper resultater for evigheten. Jeg vil også takke for omvisingen vi fikk. Jeg tror vi alle fikk en ny og sterk opplevelse av viktigheten og storheten i misjonsarbeidet. Neste gang måtte vi være flere dager sa en av eleven på turen hjem. Vi ledere gleder oss til neste års tur med ett nytt kull!

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter