Pur glede over Bibel til jul

I en landsby i Algeria så en ung jente på Miracle og ringte TV kanalen til TB. I dag er hun trolig den eneste Jesus troende i sin landsby, og utrykte pur glede da hun fikk en bibel til jul i 2003.

 

Nadin har regelmessig korrespondert med Miracle kanalen siden første gang hun tok kontakt. Nå har hun fullført brevkurset ”Det Nye Liv”, og forteller med glede om hennes møte med en kjærlig Gud selv om den nye troen hennes møter motstand blant familie og venner. Julen 2003 fikk hun for første gang besøk av andre trosfrender i Algeria, og fikk sin store drøm oppfylt, sin egen bibel.

-God jul til dere! Jeg skriver med glede på grunn av min Herre Jesus

Kristus. Jeg vet ikke hvordan jeg kan beskrive gleden jeg følte når jeg fikk en bibel og fikk lese den for første gang i mitt liv. Det var min drøm å få en egen bibel. Jeg fikk besøk av noen søstre og brødre som virkelig gjorde drømmen min. Det var første gang jeg traff andre troende i landet mitt, og jeg kjente en glede og trygghet jeg aldri før har følt. Jeg takker deg, min bror, ( Miracles kontaktperson som har korrespondert med henne) for at du viste med den beste vegen. Godt Nytt år! , skriver Nadin fra Algeria til Troens Bevis.

At historien til Nadia faktisk er tilfelle ble bekreftet på en noe underlig måte. En bekjent av Miracle kanalen traff en egyptisk predikant siste sommer. Predikanten fortalte at han hadde besøkt en fundamentalisk landsby i Algeria hvor, til hans store overraskelse, han traff en ung jente som tilsynelatende var den eneste troende der. Han spurte henne hvordan det kunne ha seg, og hun fortalte hvordan hun hadde sett på Miracle kanalen, tatt brevkurset Det Nye liv, og korrespondert med TB sitt kontakt senter. Den unge jenten var Nadia, og TB har fulgt opp hennes utvikling som troende siden første gang hun tok kontakt.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter