Gleder seg til å opptre med Edvardsen

Alt er nå klart for folkemøtene i Gimlehallen, Kristiansand og IMI Forum, Stavanger: Ole Paus, Jonas Fjeld, Bjøro Håland og Jan Egil Omdal gleder seg til å opptre sammen med Aril Edvardsen.

De nye folkemøtene med sangartistene, Ole Paus, Jonas Fjeld, Bjøro Håland og Jan Egil Omdal på plattformen sammen med evangelist Aril Edvardsen nærmer seg raskt.

Alt er nå klappet og klart for første møte i Gimlehallen, Kristiansand fredag, 15. april kl. 19.00, med plass til inntil 4 000 mennesker. Neste møte, fredag 22. april kl. 19.00, er lagt til Stavangers nye storstue, IMI Forum, som tar inntil 1800 mennesker.

Gratis adgang
Møtene har fått stor medieoppmerksomhet særlig på Sørlandet, og forventningene til denne nye formen for folkemøter er meget stor. Dessuten får alle gratis adgang.

Artistene gleder seg
Ole Paus og Jonas Fjeld sier: «Vi gleder oss veldig til å spille. Spilling er det flotteste vi vet. For oss er dette konserter blant mange andre hvor vi treffer en del nye mennesker. Vi er ikke en del av forkynnelsen, men bor på «samme planet» som Aril Edvardsen.

Det fins et skjæringspunkt mellom nåtid og evigheten hvor vi alle befinner oss, og som vi alle har et forhold til. Derfor blir dette en spennende erfaring også for oss artister».

Bjøro Håland sier: «Jeg gleder meg veldig til opplegget og synes det blir både fascinerende og spennende. Dette er noe nytt som ikke har skjedd før i landet, og som jeg håper og tror at mange vil sette pris på.  Det å lage underholdning er alltid spennende., og selv om jeg har holdt på noen år har jeg jo litt sommerfugler i magen Jeg har forøvrig alltid hatt et godt hjerte for det Aril Edvardsen driver med. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter