Fengselstjenesten i Malawi utvides

Fengselstjenesten i Malawi omfatter nå de fem største fengslene i landet. Fem regionale fengsler åpner i disse dagene også dørene for Troens Bevis sine misjonærer som gir fangene evangeliet gjennom brevkurset ”Det nye liv”.

 

Brevkurset ”Det nye liv” har tatt av som ild i tørt gress blant de kriminelle og innsatte i Malawis største fengsler.

Nasjonale Troens Bevis misjonærer fikk først tillatelse til å besøke de innsatte i ett av fengslene i hovedstaden Blantyre. Men etter de positive resultatene har de nå inngang i fem fengsler og fem nye er i ferd med å åpne dørene. Problemet nå er å holde tritt med den store etterspørselen av brevkurset for kontoret i Malawi.

Fanger får bokstavelig talt et nytt liv etter å ha tatt brevkurset ”Det nye liv” ifølge historiene som kommer ut.

Takkebrev og rapporter har kommet fra kirker flere steder i Malawi som har fått nye medlemmer gjennom løslatte fanger som oppsøker dem. Pastorene skriver at de er imponert over hvor oppriktige og modne de nye Jesustroende er som har tatt brevkurset inne i fengslene.

Til og med fengselsmyndighetene opplever så stor forandring til det bedre at de inviterte ledelsen for brevskolekontoret til en formell diplomoverrekkelse for dem som har gjennomført brevkurset innenfor fengselsmurene. Denne begivenheten fant sted i mars og fikk store oppslag i landets aviser.

Brevskolekontoret i Blantyre har per i dag 47 527 registrerte elever fra alle samfunnslag i landet. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter