Ny økonomisjef i Sarons Dal

Fra nyttår tiltrådde Arnold Dragland som ny økonomisjef i Sarons Dal. Han tar over for Tor Lorentzen som sluttet i stillingen i desember.

Arnold Dragland har 32 års erfaring som kontorsjef/økonomisjef ved C. Lehne Auto A/S i Lyngdal. Fra begynnelsen av januar tiltrådde han som ny økonomisjef for Troens Bevis Verdens Evangelisering. Han begynner jobben i en krevende tid da årsoppgjøret skal sluttføres, men tar utfordringen på strak hånd.

– Etter at våre 4 voksne barn dro tilbake til skole og jobb etter julefeiring hjemme er det blitt ganske stille igjen i huset. Men det er det derimot ikke på jobb, sa Dragland med et glimt i øye da han ble offisielt presentert for personalet i Sarons Dal mandag morgen denne uken.

– Jeg har nok ikke reist så mye som mange av dere. I løpet av de siste 52 år har jeg flyttet senga 20 meter, men jeg regner meg selv som svært stabil, la han til med et smil.

Dragland har vært aktiv i lokalpolitikken i mange år og sitter nå i sin 4. periode i Lyngdal kommunestyret for Krf. Han er også leder av hovedutvalget for helse, sosial og undervisning i Lyngdal. Han er også et engasjert menighetsmedlem i Lyngdal kirke og på Å bedehus.

Troens Bevis er takknemlig for at nyansettelsen av økonomisjefen kunne komme på plass såpass raskt. Daglig leder Rune Edvardsen har stor tillit til Draglands mangeårige erfaring og ser frem til hans ledelse på økonomikontoret, i samarbeid med de 3 andre som arbeider der. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter