Arabere ringer i hopetall

En tidligere professor ved det amerikanske universitetet i Kairo var en av de 2000 araberne som kontaktet ”Miracle”-kanalen i februar. Det store flertall som ringer er frustrert og leter etter åndelig sannhet.

 

– Jeg er frustrert og deprimert på grunn av alle reglene og levesettet her i Saudi Arabia. Jeg vil gjerne finne veien som kan lede meg til sannheten. Jeg håper dere kan ta meg i hånden og føre meg videre i min søken. Inntil nå er dere mitt eneste håp, sier Sultan fra Saudi Arabia. Han er en av over 2000 arabere som tok kontakt i februar i 2006 etter å ha sett på ”Miracle”-kanalen fra Sarons Dal.

Beundrer bibellærer
En tidligere kvinnelig professor ved universitet i Kairo kontaktet også kanalen i februar og fortalte at hun liker spesielt godt undervisningen til en av bibellærerne på kanelen, Dr. Ibrahim El Sayeh.

– Jeg kan ikke noe annet enn å beundre Dr. Ibrahim og måten han forklarte at Jesus Kristus er den sanne hyrde. Jeg har fulgt med på programserien han har sammen med sin kone, Hoda, i ett helt år nå. Jeg håper at dere snart kan utvide sendetiden til 24 timer i døgnet, legger hun til.

Hun slutter seg til flere andre seere som i lang tid har ytret ønske om mer sendetid for den Jesus-orienterte kanalen. Fra 1. april får de ønsket sitt oppfylt. Da begynner ”Miracle”-kanalen å sende program 24 timer i døgnet til Nord-Afrika, Midtøsten og Europa.

Møte med Jesustroende familie satte varige spor
En annen ung mann fra Nord-Afrika, som kontaktet kanalen i februar, forteller at livet hans ble helt forandret da han ble kjent med en Jesustroende familie;

– Jeg heter Yassin og er født i 1984. I fjor sommer ble jeg kjent med en Jesustroende familie. Sammen med dem har jeg lært å kjenne den åndelige lykken. Jesus har fylt det tomrommet som jeg hadde inne i meg. Faktisk så vet jeg ikke noe større enn det som har med Bibelen og Jesus å gjøre. Det er derfor jeg nå ber om dere kan være så vennlig å sende meg en bibel, helst på arabisk, og litt forklaringer om Jesus, skriver Nordafrikaneren.

Fra 1 april sender ”Miracle”-kanalen 24 timer i døgnet på Hotbird 6, 13 grader øst, 11.642 Mhz H, fec 3/4, SR 27500. Kanalen har også live streaming på web siden sin: www.miraclechannel.com.

Du kan også se sendigen på arabisk ved å trykke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter