Muslimer som er blitt Jesustroende møtes i Barcelona og Madrid

Flere grupper med muslimer som har blitt Jesustroende gjennom ”Miracle”-kanalen møtes nå i felleskapsgrupper i Barcelona og Madrid.

 

”Miracle”-kanalens innringingssenter i Spania rapporterte i forrige uke at flere muslimer som er blitt Jesustroende møtes nå i grupper for å ha felleskap med hverandre. Det er nå slike grupper blant annet i Barcelona og Madrid. I disse gruppene kan de nye Jesustroende ha åndelig felleskap og bli grunnfestet i troen. Gruppene møtes spesielt på steder der det ikke finnes arabiske felleskap fra før.

De fleste som går i disse gruppene i Spania er nordafrikanere som er kommet til tro etter å ha sett på ”Miracle”-kanalen.

Lederen for innringingskontoret i Spania, som er en av Troens Bevis sine nasjonale misjonærer, forteller at de har også hjulpet flere i Egypt til å komme med i lignende felleskap.

– Nylig snakket jeg på telefonen i en og en halv time med en mann ifra Yemen som nå bor i Saudi Arabia. Det finnes muslimer mange steder som kontakter ”Miracle”-kanalen og som lengter etter å komme inn i felleskap der de kan lære mer om Jesus, fortalte han til ”Miracle”-kanelen i forrige uke.

”Miracle”-kanalen blir kontaktet i overkant av 2000 ganger hver måned av arabere, de fleste muslimer, som har spørsmål om Jesus og Bibelen etter å ha sett på kanalen.

”Miracle”-kanalen blir drevet kun av gaver fra mennesker som ønsker å være med å spre evangeliet og de bibelske verdiene til den arabiske verden. Vil du være med å gi en gave til dette arbeidet, klikk her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter