Fire folkemøter i Hans Nielsen Hauges ånd

Aril Edvardsen, Hjalmar ”Hjallis” Andersen og Steffen Tangstad turnerer Norge.

Ordførerne i de fire byene ønsker velkommen når evangelisten, skøytekongen og tungvektsbokseren inviterer til annerledes folkemøter i juni måned.

Startskuddet nærmer seg for det første av sommerens (annerledes) folkemøter der evangelisten Aril Edvardsen fra Sarons Dal i Kvinesdal, turnerer Norge sammen med den tidligere skøytekongen, Hjalmar Andersen, som bærer tilnavnet ”Hjallis” og Kong Glad”.
Med på laget blir også Norges boksekonge, Steffen Tangstad, tidligere Europamester i tungvekt, som også i sin tid var utfordrer til VM-tittelen i tungvekt.

Les hva ordførerne i de fire norske byene sier:

Ordfører Ole Haabeth (AP) – Fredrikstad:
Jeg ønsker Aril Edvardsen og det første av sommerens folkemøter hjertelig velkommen til Fredrikstad.
Jeg synes det er fint at Edvardsen på denne måten knytter kontakter til det brede lag av folket, og ikke bare til de som til vanlig søker til de forskjellige kirker og bedehus, som ofte kan ha mer karakter av lukkede menigheter.
Jeg synes også det ligger noe symbolsk i dette at det første av møtene i Norgeskampanjen legges til Østfoldhallen, som ligger på jordet der Hans Nielsen Hauge i sin tid vandret.

Ordfører Per Kristian Dahl (AP) – Halden
På vegne av Halden vil jeg få ønske Aril Edvardsen og alle velkomne til byen, og vi håper at dere også får mulighet til å få se mer av vår flotte festning og by. Halden – Byen under festningen
Halden var i tidligere tider Norges forsvarsbastion mot Sverige. I dag er byen selve innfallsporten til Norge. Fra E6 og Svinesund er det bare 10 minutter med bil inn til Halden sentrum. Kommer man sjøveien seiler man under Svinesundsbroene, gjennom vakkert fjordlandskap og inn til gjestehavnen som ligger midt i byen.
Over Haldens bykjerne troner mektige Fredriksten festning. Dette 600 mål store, vakre anlegget er et av landets best besøkte turistattraksjoner. Under festningen finner du 28.000 haldensere som er stolte av byen sin, og som gjerne deler den med andre. Igjen hjertelig velkomne til Halden.

Ordfører Per Arne Olsen (FRP) – Tønsberg
Det er en stor glede for meg å ønske Aril Edvardsen og det planlagte
folkemøte velkommen til Tønsberg. At Tønsberg er valgt som sted tar jeg som
et signal på den attraktivitet Tønsberg som landets eldste by har. En by med
historie, med hyggelige mennesker, et feriemål for mange. En by med et
levende kulturliv for å nevne noe.
Både Tønsberg og området rundt består av aktive mennesker som ønsker å delta
i formingen av fremtiden. De har stort sosialt sinnelag og viser stort
samfunnsengasjement. Derfor tror jeg også at mange vil finne veien til dette folkemøte.
Nok en gang velkommen til Norges eldste by, Tønsberg, hvor fremtiden
skapes.

Ordfører Torill Rolstad Larsen (AP) – Arendal:
Det er svært hyggelig at Aril Edvardsen velger å legge ett av sine møter i den kommende Norgeskampanjen til Arendal. Han skal være hjertelig velkommen til byen.
Jeg ser det som viktig at vi også får denne typen arrangementer som disse folkemøtene er, til Arendal. Jeg håper virkelig at byens innbyggere støtter opp om folkemøtet som arrangeres i Trefoldighetskirken, søndag 25. juni.

Møtene arrangeres slik:
Østfoldhallen Fredrikstad, 10. og 11. juni,
Hjortbergshallen i Halden, 17. juni,
Slagenhallen i Tønsberg 18. juni, og
Arendals kulturhus, 25. juni. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter