Ber kristne gå i forbønn for Gaza

Baptistpastor Hanna Massad i Gaza forteller om store humanitære lidelser og syke som dør i veisperringer. Han ber nå kristne i vesten om å gå i forbønn.

Beleiringen av Gaza by skaper stor fortvilelse for hele den sivile befolkningen. Hanna Massad, baptistpastoren som er en av Troens Bevis sine nasjonale misjonærer i byen, forteller om store køer av folk som vil hjem, men ikke kommer inn i byen.

– Beleiringen av Gaza by fortsetter fra alle sider. Det er tusener av palestinere på den egyptiske siden som har ventet i 2 uker for å krysse til Gaza, forteller han.

– I dag døde en 67 år gammel syk mann i grensekøen mens han ventet. Han hadde reist til Egypt for å få medisinsk behandling og fikk ikke lov til å reise hjem igjen. Vi har også tre menighetsmedlemmer som venter på den egyptiske siden av grensen, en av dem er en gravid ung kvinne.

Massad sier at de fortsatt har enorme problemer med strøm og vannmangel. Spesielt sør på Gazastripen bor folk nå i totalt mørke uten mye vann eller gass, og forholdene er rett på grensen til en humanitær katastrofe.

– Vær så snill å be om at ting vill roe seg i Gaza og at situasjonen med den israelske soldaten og de palestinske fangene vil bli løst, ber pastoren. Han håper nå at kristne i den vestlige verden mer enn noensinne vil gå i forbønn for dem og situasjonen i hele Midtøsten.

Han legger til at han er også bekymret for sin egen kone som er gravid og skal føde om 3 uker. Både kona og datteren hadde reist til Jordan før situasjonen tilspisset seg, og han ønsker inderlig å være til stede når datteren blir født.

– Vær så snill å be om at jeg kan være med Suhad og Joyce når vår lille datter kommer til verden. Jeg takker Gud for hver og en av dere som står med oss i bønn, avslutter han.

Troens Bevis støtter i dag 4 palestinske misjonærer på Gazastripen og i Betlehem. I tillegg til å spre evangeliet om håp, frelse og forsoning er alle også involvert i humanitært arbeide.

Ønsker du å være med å gi en gave til de nasjonale misjonærene kan du klikke her. Husk å øremerk gaven din. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter