Tar hatten av for trofaste givere

– Vi er ikke glemt, forteller økonomisjefen i Sarons Dal, som gjerne tar hatten av for trofaste givere. Under stevnet kom det inn 1,4 mill. kroner til misjonen.

Økonomisjefen i Sarons Dal ser litt lysere på tilværelsen etter stevnet da det kom inn 1,4 millioner kroner til misjonen i gaver og trosløfter. Dette året har bydd på flere store utfordringer. Et større etterslep fra 2005, i tillegg til flere store kampanjer har uten tvil gitt økonomisjefen utfordringer. Da varmer støtten fra trofaste partnere spesielt godt.

– En av de første dagene i august kom det inn en gave på 200.000 kroner fra samme giver som i mai kom med 2 gaver à kr 100.000,- på en dag, forteller Arnold. 

– Vi trenger alle glade givere/støttepartnere, men slike personer som har anledning og gir slike beløp til Guds rikes arbeid må vi bare «ta av hatten for», og takke vår frelser.

– Vi har også noen gode dugnadshjelpere som jobber før, under og etter stevnet for alt skal være i orden, legger han takknemlig til.

Men selv om økonomisjefen er fornøyd med sommeren er det fremdeles et stykke igjen før årsbudsjettet på bortimot 36 millioner er nådd.

– Det har gått bra så langt, men for å komme i land er vi selvsagt avhengig av at giverne forsetter å huske på oss, poengterer han. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter