Arabiske Tv sendinger i USA etter nyttår

Troens Bevis skal i januar begynne med arabiske Tv sendinger i USA, Canada og Mexico. Utvalgte programserier vil bli sendt på 58 forskjellige kabel Tv nettverk i tillegg til satellitt sendinger som vil dekke hele det nordamerikanske kontinentet.

 

Fra januar i 2008 skal Troens Bevis sin arabiske Tv kanal, ”Miracle Channel”, sende flere programserier på 58 kabel stasjoner i USA.  Kabelstasjonene går ut til over 67 millioner mennesker.
–Dette er helt vanlige, sekulære kanaler som vi nå kommer til å ha programmene våre på, forklarer daglig leder av kanalen, Barty Shokralla. De arabiske programmene vil bli tekstet til engelsk, og programmene vil også bli sent på en satellitt som dekker hele USA, Canada og Mexico.

Allerede nå blir en av Troens Bevis sine programserier, Diwaniya, sendt med engelsk tekst på kabel tv i en del av disse områdene. Barty Shokralla forteller at det kommer faktisk inn en del respons på programmene også fra andre enn arabere.

-Dette er et helt nytt potensial for oss og vi synes dette er en veldig spennende mulighet til å nå arabere med evangeliet i hele Nord Amerika, sier Shokralla.

I 2005 kom det 96 000  muslimske immigranter til USA fra islamske land.  Det er mer enn noe annet år de siste 20 årene. Ifølge tall fra 1991 var det da mellom 5 og 7 millioner muslimer i USA. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter