Tar Jesus gjennom 4 kontinent og 43 land

Fotavtrykkene til 800 nasjonale misjonærene går gjennom 4 kontinent og 43 land, inn i fengsler, i landsbyer, i sigøynerleire, på barnehjem, på sykehus og ellers der mennesker har behov for å høre om Guds kjærlighet.

 

Av  Bente Rogmo Thakre

Denne julen har verden hatt evangeliet i 2008 år. Selv om kommersielle krefter forsøker å skille evangeliet fra julefeiringen, kommer ingen bort ifra at alle må forholde seg til Jesu fødsel. Verdens offisielle tidsregning, og hver eneste bursdag som feires, peker tilbake til denne ene hendelsen som ristet hele jordens grunnvoller.

Evangeliet er ikke et vanskelig budskap å forkynne.  Troens Bevis har sett at millioner av mennesker med glede tar imot Guds store gave og finner trøst i at selv Guds sønn kan identifisere seg med fattigdom, lidelse og trengsel, som dessverre er virkeligheten til altfor mange menneskene på vår jord i dag.
Av verdens 6,64 milliarder mennesker, er det 2,68 milliarder som ennå ikke har hørt frelsens budskap.

Gjennom arbeidet til nasjonale misjonærer får mennesker synliggjort Guds kjærlighet. Troens Bevis hører stadig at mennesker føler seg forlatt av Gud fordi ingen viser at de bryr seg om dem.
-Vi som tror på Jesus, det er vi som er hans hender og føtter på jorden i dag, sier lederen for Troens Bevis, Rune Edvardsen. Det er akkurat det de nasjonale misjonærene er. De blir Jesu hender og føtter som tar julens budskap inn i hjem og ut på gatene.

Hvorfor ikke la 2009 bli et år der du gjør en ekstra innsats for at flere mennesker skal få høre evangeliet? En av tingene du kan gjøre er å få din egen stedfortreder på misjonsmarken gjennom å støtte en innfødt misjonær. Hvis dette er noe du kan tenke deg å gjøre kan du ganske enkelt sende en e-post til [email protected] 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter