Norske muslimer tar også imot Jesus

På 11 måneder i 2008 fikk Miracle-kanalen 1028 henvendelser fra arabere i Norge. Norsk-arabiske Naomi er en av dem som ringer nesten hver dag til oppfølgingskontoret.

 

– Det er en kvinne, vi kan kalle henne Naomi, som bor i Norge og som har ringt til Miracle-kanalen etter å ha sett på programmene for å få åndelig veiledning.
Hun ville gjerne snakke med en kvinne, så hun fikk snakke med min kone, Lena.
Naomi, som var muslim, hadde mange spørsmål om troen og hun begynte å ringe til Lena hver dag, og de pratet sammen nærmere en og en halv time hver gang. Hun så på programmene og kom med spørsmål. Etter bortimot fire måneder gav Naomi livet sitt til Jesus, forteller Merzek fra oppfølgingskontoret til Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal i Stockholm.

Mannen hennes har også begynt å vise interesse for Naomis nye tro på Jesus, og han liker spesielt godt å høre på kristen musikk når de kjører bil.

Nå ringer Naomi til Lena hver eneste dag. Hun har lest hele det Nye Testamentet, og hver dag når hun ringer snakker hun om hva hun har lært samtidig som de ber for familien hennes.

-Selv Naomis tenårings sønn, som pleide å latterliggjøre henne for at hun fulgte Jesus, har begynt å synge på de kristne sangene sammen med henne, forteller Merzek.

Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal, Miracle- kanalen, sender evangeliet 24 timer i døgnet til over 300 millioner arabere. Vil du være med å støtte dette Tv arbeidet med en gave, kan du klikke her.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter