I september skrives TV-historie i Sarons Dal

25. september skrives et nytt kapittel i Sarons Dal sin TV-historie når den første direktesendingen til 300 millioner muslimer går på luften.

 

Når det første programmet i en ny, direktesendt TV-serie er på lufta 25. september, skrives det mediahistorie i Sarons Dal. Troens Bevis har sendt arabiske program på en egen satellittkanal siden 1997, men dette er første gangen siden åpningssendingen at et program blir sendt direkte.

I 2008 fikk Troens Bevis over 94 000 henvendelser om evangeliet fra muslimer som hadde sett på kanalen. Nå får de samme seerne muligheten til å ringe inn spørsmålene slik at alle seerne kan få del i svarene.

Store kostnader
Etter at det første programmet blir sendt direkte fra Sarons Dal 25. september som en symbolsk handling, blir det en times sending annen hver uke fra et studio i Egypt. Etter nyttår er det meningen at det skal bli et ukentlig tilbud.
Den største hindringen inntil nå har vært de store kostnadene som er involvert i denne type sendinger. Hvert program vil koste 2700 dollar.

– Dette er virkelig et steg i tro for oss. Pengene er ennå ikke på plass, men jeg tror virkelig at dette er noe Gud vil vi skal gjøre, så får vi sette vår lit til at midlene kommer inn etter hvert, sier leder av Miracle Channel, Barty Shokralla.

Drøm blir virkelighet
Aril Edvardsen ba mange år om at tiden ville komme da hele jorden skulle teppebelegges på tre sekunder (tiden det tar signalet opp til satellitten og ned på jorden igjen) med evangeliet via TV-sendinger fra Sarons Dal. Gjennom direktesendte TV-program som kan sees både på Troens Bevis sin satellittkanal og web-tv, er det nettopp det som nå skjer.

Du kan gi din gave til Miracle Channel her 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter