– Nå trenger vi ekstra støtte

Med høstens store kampanje i Indonesia og nytt avspillingssystem for satellittkanalen, håper økonomisjefen i Sarons Dal på ekstra sjenerøse givere i tiden fremover.

– Den største utfordringen i år er at utgiftene har steget, og dette legger et sterkt press på økonomien vår, sier økonomisjef i Sarons Dal, Arnold Dragland.

Mens Dragland teller kronene på økonomikontoret har behovet for misjon ute i verden aldri vært større. I Norge kan folk gå i kirken på søndager eller velge et møte hver eneste kveld i uken ved å ta en kikk i avisen. Når Troens Bevis Verdens Evangelisering holder kampanjer i fjerntliggende områder er det kanskje den eneste anledningen menneskene der får i et helt liv til å høre evangeliet. Det er ikke få ganger Troens Bevis har hørt spørsmålet: ”hvorfor har ingen fortalt oss evangeliet før?”

Ser en på resultatene er det heller ikke tvil om at hver misjonskrone gir stor uttelling.
I 2008 fikk brevskolekontorene 260 662 nye elever, nesten 100 000 arabere ga respons på Miracle Channels sendinger, bortimot 800 nasjonale misjonærer får månedlig støtte og mange ti-talls nye menigheter har blitt startet i kjølvannet av Rune Edvardsens kampanjer.

Men på økonomikontoret står utfordringene i kø. Der er det regninger som skal betales, nasjonale som skal ha støtte og utstyr som må bestilles. Inntektene første halvår viser en liten tilbakegang i forhold til 2008, mens utgiftene stiger, spesielt koster det mye å sende kristne TV-program 24 timer i døgnet.

– Vi står også rett foran en stor økonomisk utfordring i forbindelse med Rune Edvardsens kampanje i Indonesia i november. Evangeliet er gratis og vi tar aldri et øre for at folk skal få høre frelsens budskap. Men det er ikke i tvil om at det koster. Derfor håper jeg at vi kan få inn ekstra gaver til høstens storsatsning i Indonesia.

Klikk her og gi en ekstra gave til Troens Bevis, eller bli en fast støttepartner.

Husk at ved å registrere deg som giver får du skattefratrekk på gaver inntil 12 000 kroner. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter