Sterke Kongo-bilder i fotoutstilling på Utsikten Turisthotell

Fra fredag 9. til søndag 11. oktober blir det fotoutstilling på Utsikten Turisthotell til inntekt for Dina Stiftelsen. Trond Dugan har valgt ut 12 bilder som forteller sin egen historie fra Kongo.

 – Jeg har valgt ut de 12 beste bildene av i alt 12 000 bilder som jeg har tatt i løpet av to turer med Troens Bevis til Kongo i 2009, sier han.

Den første turen jobbet Trond Dugan som dugnadsarbeider på Dina Stiftelsen sitt barnehjem i Kongo. Turen ble en så kraftig opplevelse at han kort tid etter ble med Rune Edvardsen under fredskonferansen mellom opprørslederne i mai.

– Turene var veldig forskjellige og har gjort enormt sterkt inntrykk på meg, og nå vil jeg gi noe tilbake, forteller Dugan.

– Jeg ser at de trenger veldig mye hjelp, men jeg har også fått se at det lille jeg kan gjøre, det hjelper faktisk.

Trond Dugan forteller at turene har påvirket han i positiv retning.
– Nå tenker jeg litt annerledes. Jeg har sett kontrastene og jeg ser hvor godt vi har det. Jeg setter mye mer pris på livet mitt, men jeg har også fått mye større glede av å gi. Nå føler jeg at det gjør meg godt å hjelpe folk som virkelig trenger det.

Til daglig er han driftsansvarlig på Byggvell i Kvinesdal. Det er også Byggvell som har sponset de to turene til Kongo som han var med på. Fotointeressen er noe han har holdt på med som en hobby i mange år.

Når utstillingen åpner fredag 9. oktober kl. 18:30 blir det også en kort informasjon om Dina stiftelsen sitt arbeid.

Lørdag 10. oktober og søndag 11. oktober er utstillingen åpen fra kl. 09:00 til 23:00.

Inntekten fra salg av bilder går uavkortet til Dina Stiftelsen. Det blir også laget en årskalender med de tolv bildene for 2010 som kan bestilles gjennom Troens Bevis. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter