Takkemelding fra seer

Dette er historien om hva som kan skje når en kvinne går til Kristus med sine behov. Nazreen bor i ett arabisk land. Hver dag så hun på Miracle-kanalen.

 

-Kan du ringe meg tilbake senere, sa en hviskende stemme på telefonen.
-Mannen min er hjemme og jeg trenger å prate med dere, men jeg kan ikke snakke akkurat nå.

Stemmen tilhørte Nazreen. Hun bor i en by som tusenvis av pilegrimer besøker for å be på graven til en tidligere imam.

Det var Troens Bevis sin samarbeidspartner i USA, Victor, som svarte telefonen. Da han ringte tilbake til Nazreen, oppdaget han at hun var en trofast seer som så på Miracle-kanalen hver dag. Hun gjorde det klart at hun ønsket å følge Kristus.

Men hovedgrunnen for at hun ringte var for å få forbønn for sin datter.
-Jeg har tatt med meg min 13 år gamle datter til de beste spesialistene i byen vår, men de sier at det er ingen ting de kan gjøre for henne. Hun har stoppet å vokse og er veldig kort for alderen. Tror du at Jesus kan helbrede henne? Og en ting til. Vi har store økonomiske problemer. Mannen min har ikke en god jobb og han er veldig miserabel. Kan dere be for dette også?

Victor forsikret henne at han skulle fortsette å be for problemene hennes i tiden fremover.

Vokste på to uker
To uker senere ringte Nazreen tilbake for å fortelle hva som hadde skjedd.
-Etter at du ba, har datteren min vokst minst 6 cm, og det sees veldig tydelig. Mannen min fikk også en forfremmelse på jobben. Det har hjulpet på økonomien, og han er mye lettere til sinns. Jeg kan virkelig ikke tro at alt detter har skjedd!

Nazreen fortsatte med å si at hun hadde fortalt broren og søsteren sin hva som hadde skjedd. Begge begynte å se på Miracle-kanalen, og begge gav livet til Kristus.

-Jeg har også fortalt venner hva Jesus har gjort for familien vår. Nå vil de alle gjerne ha forbønn. Kan dere be for dem også?

Nazreen er en av flere tusen seere som kontakter Troens Bevis sitt oppfølgingssenter etter å ha sett på Miracle-kanalen. Det er en stor gruppe som følger dem opp, både over telefonen og gjennom oppsøkende arbeid.  Ønsker du å være med å støtte dette arbeidet med en gave, kan du klikke her.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter