Forhåndsreservering er åpnet

Vi åpner forhåndsreservering for campingplass under stevnet 29. juni

Vi ønsker i år å tilby forhåndsreservering av campingplasser under sommerstevnet den 14. – 22. juli. Dette er en mulighet til å få plass på det området dere ønsker under stevnet, og er et tilbud til dere som ønsker å tilbringe hele uken hos oss i Sarons Dal. Det er derfor satt som vilkår at man må bestille fra lørdag 14. til og med søndag 22. juli (8 netter) for å benytte seg av forhåndsreservering. Det er selvfølgelig mulig å bestille flere netter både før og etter disse datoene. Det koster 500,- kr for å forhåndsreservere, og det er fordi det er en del ekstra jobb for oss i forkant for å legge dette inn i systemet. All betaling skjer ved ankomst i Sarons Dal.

Link til forhåndspåmelding:
https://airtable.com/shrz2bdono4qJldoP

Forhåndsreserveringen stenger 6. juli kl. 24:00. Etter dette er det ikke mulig å forhåndsbestille, og man må fysisk komme til resepsjonen i Sarons Dal for å få plass på campingen. Resepsjonen åpner 9. juli kl. 09:00.

Dersom du er en del av felles forhåndsbestilling gjennom partnermenighet eller er medhjelper og har svart på forhåndsbestilling trenger du ikke bestille på nytt.

Spørsmål om reservering eller camping kan rettes til [email protected] eller leder for resepsjonen under stevnet, Magnus Løvland (40632738). 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter