Muslimsk landsby forvandlet

Yargatenga med sine 6000 innbyggere er kanskje en av de minste byene Troens Bevis noen gang har hatt kampanje i. Aldri før har det blitt arrangert noe lignende her.

Veiene vi må kjøre for å komme hit setter misnøyen over dårlig veistander i Norge i et helt nytt perspektiv. I områdene rundt Yargatenga ligger det i overkant av 40 landsbyer. De innfødte anslår at det bor mellom 30-40 000 mennesker til sammen i disse. Dette er blant de mest unådde stedene i Burkina Faso og det er nettopp derfor Troens Bevis er her!

De fleste som bor her er muslimer, men det finnes én liten kirke med noen få kristne. Disse er veldig ivrige og har promotert så godt de kan i området. Den første kvelden kom det rundt 2000 og neste kveld doblet det seg nesten. Ryktene sprer seg om at fantastiske ting skjer. Mange tar imot Jesus, blir helbredet og blir satt fri fra onde ånder. Det er fantastisk å se at på grunn av en liten organisasjon i Norge så kan en muslimsk landsby i Burkina Faso bli forvandlet.

Mange kommer frem til scenen og ønsker å vitne om helbredelser på slutten av møtene. En dame fortalte at hun ikke kunne stå oppreist mer enn fem minutter før. Nå var all smerten borte. En annen hadde store problemer med synet. Nå kunne hun se helt klart. Aldri før har de opplevd slike ting og når Hans Martin spør om hvem som helbredet dem så svarer de alltid: «Jesus!»

En stor utfordring i ettertid er oppfølging. 40 landsbyer i området står helt uten menigheter og den ene kirken i Yargatenga er allerede overfylt etter to dager med kampanjer. Troens Bevis ønsker å sende ut menighetsplantere for å ta seg av de nyfrelste og målet er å ha aktive kirker i alle disse 40 landsbyene.

Nå skal vi snart ut på siste kampanjekveld på denne plassen og vi ber om store resultater for Guds rike også ikveld.

Ønsker du å være med å sende evangelister og menighetsplantere ut i disse områdene? Ta kontakt med oss eller se troensbevis.no/stottoss 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter