Sendte ut ti evangelister i Nord-India

Den siste helgen i januar holdt Glenn Tønnessen, Sten Sørensen og undertegnede møter i Karmøy og Haugesund. De tre misjonsmøtene hadde som mål å inspirere kristenfolket til misjon samt sende ut nye evangelister som står klar til å plante menigheter i Nord-India.

glen-k-h

Glenn Tønnessen, som for kort tid siden var i Vietnam, fortalte de fremmøtte om hans møte med Troens Bevis’ hovedkontakt i landet. Daniel er leder for et nettverk på 260 uregistrerte husmenigheter i landet. Glenn kunne vitne om at evangeliet har fremgang i det kommunistiskstyrte folkerike landet. Antall kristne er tidoblet de siste 30 år.

– Vietnam innehar en lite hyggelig 13. plass på Åpne Dørers «forfulgte-liste», men allikevel bryter evangeliet frem. Det har en sprengkraft, understrekte Tønnessen.

Tønnessen fortalte videre at Troens Bevis underholder 60 evangelister i Vietnam og at han fikk møte seks av disse under besøket i landet. Han fortalte begeistret om en kvinnelig pastor, som er en av våre innfødte evangelister. Hennes husmenighet hadde vokst fra 200 til 300 medlemmer i løpet av 2014, og Glenn understrekte at det nok er et fåtall, eller kanskje ingen, menigheter i vårt land som kan vise til en slik menighetsvekst.

– Jeg har en utfordring til dere i kveld, og det er at vi skal sende ut mange evangelister i Nord-India, kunne Tønnessen fortelle de fremmøtte.

{snippet gavepopup-dynamisk|Gi en gave til misjonsarbeidet|30000}

Dyktige artister
Troens Bevis arrangerte misjonshelgen sammen med Klippen Vedavågen og Sentrumsmenigheten Haugesund Baptistmenighet. På lørdagskvelden var det duket for misjonskonsert med Synnøve Aanensen og Mads Pedersen m/band, som for øvrig er godt kjente navn fra sommerstevnene i Sarons Dal. Det ble en meget bra konsert som flere absolutt skulle fått med seg.

møte

Alle må bli frelst
Sten Sørensen talte i alle tre møtene og var tydelig på budskapet ut i fra misjonsbefalingen i Matteus kapittel 28. Han understrekte at evangeliet må ut til alle folkeslag og at sjelers frelse er det viktigste.
I tillegg til appellen fortalte Sten om sin nylige tur til India sammen med Rune Edvardsen og hans team, hvor fikk han møte en av våre innfødte evangelister som var pastor for en menighet med 200 spedalske.

I løpet av denne misjonshelgen sendte vi ut ti nye evangelister til Nord-India, og det er vi takknemlige for at vi klarte å få til denne helgen.

sten 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter