Frelst av TV-program fra kampanjen

Hundretalls blir frelst etter at kampanjen med Rune Edvardsen er pakket sammen og alle er reist hjem til sitt. Møtene blir nemlig tatt opp og sendt til fire kristne TV-kanaler. Også fire profane TV-kanaler får programmene. Dessuten lages DVD-er. Når folk ser på, blir de frelst i hundretalls.

Denne kampanjen er etterlengtet. Deeven Kumar forteller at folk i flere år har spurt om dette kunne arrangeres her. Men det bes til Gud og først når de kjenner seg ledet til det, bestemmes hvilken by i India som skal besøkes. Dessuten må det være en enighet blant de kristne om arrangementet. Det settes sammen et kor fra de menighetene som er gått sammen om det. Tre uker før kampanjen, begynner dette enorme koret øvelsene sine. Koret blir en del av et proft oppsatt program. Artister blir invitert – og de er svært populære. Svingende indiske rytmer får forsamlingen til å juble og plattformen til å dirre. Lydnivået er høyt, for lyden skal nå langt. Slik må det være når 12 000 til 15 000 mennesker samler seg. Noen artister er populære og kjendiser som har gitt sine liv til Gud. Derfor kommer de med vitnesbyrd mellom sangene.

Så kommer Rune Edvardsen med sine musikere opp på podiet. Denne musikken har andre rytmer, men er tydelig fengende for forsamlingen. Musikken blir slik en døråpner for evangeliet. Rune forkynner et klart evangelium. Han er veldig engasjert. Arrangementet er av høy kvalitet og derfor blir dette flotte TV-program.

Det er ikke lov å snakke om brevskole på TV-programmene. Det er nylig kommet en lov om at det ikke er lov å snakke om slikt. Det er mange hinduer og de ser på dette som et forsøk på å få folk til å konvertere til kristendommen. Men mange brevkurs blir delt ut under kampanjen, og de som tar kontakt etter å ha sett TV-programmene eller dvd-ene får alle tilbud om brevkurs.
Det er satt sammen en oppfølgingskomite. Den tar seg av alle som har gitt seg til kjenne at de vil bli frelst. I tillegg til brevkurs, blir de koblet opp med menigheter i lokalmiljøet.

Til dere som ber for kampanjene, ikke slutt når kampanjene er over. Be om at kampanjene gjennom TV-programmene må få en kraftig ettervirkning. Slik blir kampanjene et enda sterkere redskap for å nå ut med evangeliet.

{snippet gavepopup-dynamisk|Gi en gave til misjonskampanjen i India|51000}

Se bildegalleri fra kampanjen:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157648011851363/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»India 2015″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter