Arvesølvet må ikke gå tapt

I våre lokaliteter i Sarons Dal har vi enormt mye gammelt unikt filmmateriale som ikke må gå tapt. Dette er vårt arvesølv.

Disse gamle videobånd i ulike formater og typer må digitaliseres snarest for ikke å bli ødelagt. Dette har en forholdsvis høy økonomisk kostnad.

Våre arkiv inneholder blant annet en mengder av taler og programmer med Aril Edvardsen. Vi finner også tidlige sommerstevner, kampanjer med Aril fra mange land, Hallo Norden-programmer med en rekke kjente kristenledere, ulike barneprogrammer som er spilt inn i våre studioer og utallige Miracle-program med Aril og  mange kjente navn. Vi har filmer helt tilbake til misjonseventyret startet i Sarons Dal på 60-tallet. Altså en kultur- og misjonsskatt som for all del ikke må gå tapt.

Det er en utfordring for oss å bruke innsamlede midler som er gitt til generelle formål, da vi heller ønsker å bruke disse midlene ut mot misjonen. For å digitalisere de viktigste videobåndene så snakker vi om beløp nærmere en halv million kroner. Endel kan gjøres i vårt eget digitaliseringsrom, men noen format krever så spesielt utstyr at det må gjøres utenfor av spesialister.  

Vi spør nå om det finnes noen venner der ute som kjenner et kall for å støtte dette prosjektet spesielt. Vi har allerede utsatt prosjektet lenge og det haster nå virkelig med å få dette gjort før videobåndene blir ødelagt av «tidens tann». Vi kan love en unik og eksklusiv tilgang til dette historiske materialet for dem som går inn og støtter prosjektet med større beløp.

GI EN GAVE: KONTO 3000 37 32769. HUSK Å MERK GAVEN MED «ARVESØLV»

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter