Går mot nye kampanjer i India

Troens Bevis har begynt å samle inn midler til nye kampanjer i India. En måned før avreise mangler de 450 000  kroner i støtte til arbeidet, og håper flere vil støtte kampanjen i januar.

I nasjonen med nest størst folketall i verden, er førti prosent av befolkningen under 18 år. For over ti år siden begynte Rune Edvardsen, daglig leder for Troens Bevis, å rette fokus mot nasjonen med verdens største unge befolkning. Sammen med et team fra Troens Bevis dro han til India for å forkynne til den unge befolkningen. Det begynte med store møtekampanjer, som man kalte musikkfestivaler, for å tiltrekke et yngre publikum. Mer enn ti år senere holder han fortsatt på å arrangere musikkfestivaler i landet.

I januar reiser han tilbake til India for å holde to nye kampanjer i landet. Denne gangen i byene Nandyala og Anantapur. En måned før avreise mangler det 450 000 kroner for å gjennomføre kampanjen. Nå ber han støttepartnere være med å sørge for at kampanjen kan arrangeres.

– Jeg oppfordrer våre partnere til å bli med å starte menigheter i Indias 450 000 landsbyer og byer som ikke har noen kirker. De neste ti årene, ønsker vi å plante 10 000 nye menigheter i Asia. Vi tror redskapet for vekkelse er lokale arbeidere og lokale menigheter. Våre kampanjer er med å bryter nytt land og setter lokale menigheter i posisjon, sier evangelisten, som i skrivende stund befinner seg på en reise mellom tre verdensdeler.

Med over 1,2 milliarder innbyggere, og bare to prosent kristne, er India et land som trenger å høre evangeliet. Etter hver kampanje, er målet å plante minst ti nye menigheter i landet. Til nå er over 300 menigheter i landet, og i januar ønsker misjonsorganisasjonen å starte 20 nye.

Dersom du ønsker å være med å gi til kampanjene og være med å drive menighetsplanting i India, kan du gi en gave til misjonsarbeidet.

Bli en støttepartner ELLER Gi en enkeltgave

GI MED MOBILEN: SEND EN SMS MED TRO (BELØP) TIL 2377. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter