Ny kampanje i Burundi

Mandag reiser et team fra Troens Bevis til Burundi for å holde kampanje og fredskonferanser i landet.

Neste uke reiser Rune Edvardsen og et team fra Troens Bevis til Burundi for å holde ny kampanje i Burundi. Med sine musikkfestivaler håper Rune å samle tusener av mennesker som vil høre budskapet om Jesus bli forkynt igjennom sang og forkynnelse.

Med på turen John Kåre Gullestad (gitarist), Peter Carlsohn (basist), Stig Lindell (keyboardist), Klas Anderhell (trommis), Øyvind Aasen (lydmann) og Håvard Axel Kator (Journalist).

I tillegg til festivalen vil det også arrangeres fredskonferanser og pastor- og lederseminarer. Hensikten med disse seminarene er å skape fred mellom ulike folkegrupper, og inspirere og utrustet lokale arbeidere til å nå enda lenger ut med evangeliet i Burundi.

Troens Bevis har drevet misjonsarbeid i Burundi i over ti år. Arbeidet i landet startet opp omkring årsskiftet, og siden da har evangeliet blitt forkynt til storbyer, landsbyer og til jungelområder. Dette har skjedd igjennom innfødte evangelister, evangeliske kampanjer og spredning av Troens Bevis sitt bibelske selvstudium. Troens Bevis et tett samarbeid med myndighetene i landet, der presidenten selv ble frelst på en av Troens Bevis sine kampanjer. Den gang var han leder for en hutugruppe som lå å gjemte seg i fjellene. Han hørte evangeliet bli forkynt via høyttalerne, noe som førte til at han valgte å legge ned våpnene, og senere valgt som president.

Vi oppfordrer deg til å være med å be for det som nå skal skje i Burundi. Be for teamet, arrangementet og at mange skal få møte Jesus. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter