Husk skattefritt trekk på gaver innen årsskiftet!

Troens Bevis minner om at for å få skattefritt trekk på gaver i 2012 må gavene være på konto innen 31. desember.

Det er fremdeles mulig å få med skattefritt trekk på alle gaver mellom 500 og 12 000 kroner for dette året. For ektepar er beløpet 24 000 kroner.

– Men for at givere skal få skattefritt trekk, må vi ha personnummeret deres for å få det registrert, opplyser Arnold Dragland, økonomisjef for Troens Bevis Verdens Evangelisering. Fyll ut skjema nedenfor eller kontakt på økonomikontoret i Sarons Dal mellom 08:00 og 16:00 mandag til fredag på telefon 38 35 75 00  for å få personnummeret ditt registrert om det ikke allerede er det.

Denne ordningen innebærer at for alle beløp mellom 500 kroner og 12 000 kroner får giveren 28 prosent igjen på skatten. Ved full innbetaling utgir det 3360 kroner igjen på skatten.

Økonomisjefen i Sarons Dal legger til at alle gaver nå mot slutten av året blir en ekstra velsignelse for Troens Bevis Verdens Evangelisering. Rune Edvardsen skal ha en stor kampanje i India i februar, og ellers er har Troens Bevis økte kostnader forbundet med Troens Bevis sin nye satsing i Sørøst-Asia.

– Det er nok også et faktum at som alle andre misjonsorganisasjoner i Norge merker vi at gavene ikke har økt i takt med økte levekostnader. Det ville derfor også vært fantastisk om faste støttepartnere hadde økt beløpene sine litt hver måned for å kompensere for dette, legger Arnold Dragland til.

– Vi har det utrolig godt i Norge, og som kristne tror jeg at vi har et spesielt forvalteransvar som følger med privilegiet det er å leve i den overfloden som de fleste av oss gjør, mener Dragland.

Nå håper han at ekstra mange vil være med og ta i et tak for misjonen i sluttinnspurten av 2012, og at det skattefrie trekket på gavene vil gjøre det ennå mer fristende å gi en hjelpende hånd til misjonen.

For å gi en gave kan du klikke her, eller bruke konto nummer 3000.37.32769 og merk giroen med hvilke del av arbeidet vårt du ønsker å støtte. (Brevkurs, Innfødte Evangelister, Miracle Channel, Kampanjer, Aksjon Asia, eller Gave til misjonen.)

Send oss ditt personnummer:
{chronoforms}skattefradrag{/chronoforms}      

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter