Familie døpt i Marokko

Det hele begynte med en mor som fikk kreft og som begynte å se på Miracle Channel. Det hun fikk oppleve smittet over på hele familien, og denne uken ble fire familiemedlemmer døpt i Marokko.

Denne uken fikk vi følgende hilsen fra en av våre innfødte evangelister i Marokko:

“I dag var det en stor dag. Vi fikk døpe fire personer. De kommer fra en rik familie, og alt begynte med Miracle Channel. Den første kvinnen, som er i 50 årene, skulle opereres for kreft. Hun begynte å se på Miracle Channel for tre år siden. Det førte til at hun begynte å be, også begynte hun å få drømmer og se visjoner av Jesus. Operasjonen gikk veldig bra, og hun ble helt frisk. Hun fortalte det som var skjedd til sine to døtre, som begge tok imot Jesus som følge av dette. Hun fortalte det også til sin sønn som er en gynekolog. Så begynte han også å se åpenbaringer av Jesus.»

Så delte kvinnen historien sin med sin søster, som også er i 50 årene, og som bor i en annen by. Søsteren fikk også oppleve Jesus nærvær i sitt liv, og hun vitnet for sin 21 år gamle sønn og sin 16 år gamle datter, som begge to imot Jesus. Så i dag døpte vi kvinnen som ble frisk fra kreft, hennes søster og søsterens to barn. De andre bor langt borte og kunne ikke være her i dag.

Jeg ville bare gjerne dele denne historien med dere. Det er en annen historie om hvordan jeg traff denne kvinnen for to uker siden og hvorfor de ble døpt i dag, men den får vente til en annen gang!”

Troens Bevis støtter nærmere 900 innfødte evangelister i over 40 land og republikker. De innfødte evangelistene gjør et fantastisk arbeid. De starter husgrupper og planter menigheter, ofte med stor risiko for sin egen sikkerhet. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter