Arils programmer forsetter å forandre liv på Miracle-kanalen

En mann fra Saudi Arabia forteller hvordan familien er kommet til tro etter å ha sett på Miracle-kanalen. Programmene til Aril Edvardsen fortsetter å forandre liv.

 

Av Bente Rognmo Thakre

-Jeg fikk en helt ny forståelse av den kristne tro, forteller seeren fra Saudi Arabia.

Nå som alle tre døtrene er i sikkerhet i Jordan vil han gjerne fortelle det som har skjedd i livet hans på grunn av Miracle-kanalen.

Seeren forteller i brevet sitt at han hadde kristne naboer og fikk først høre om Kristus for tyve år siden.

-Men jeg følte ingenting før jeg begynte å se på Miracle-kanalen. Jeg begynte å tenke over det jeg så og sammenlignet den respekten og kjærligheten som jeg så de kristne hadde i forhold til det som jeg så rundt meg.

Provoserte aldri

Familiefaren forteller at det var spesielt ”Islam Study”, et av programmene til Aril Edvardsen, som satte dype spor. Det gjorde spesielt sterkt inntrykk at Aril aldri fordømte andre religioner eller dem han snakket til.

-Jeg hørte aldri et provoserende utsagn mot andre religioner, inkludert Islam. Han snakket om ting som har skjedd og hva som skal skje basert på skriftene til profetene og hva Jesus Kristus underviste.

Virkelighetsnær

Programserien ”Islam Study” har gått i flere år på Miracle- kanalen og vises fremdeles to ganger i uken.  Den var et av Aril Edvardsens hjerteprosjekt som han hadde stor tro på. Når Aril Edvardsen forkynte evangeliet prøvde han alltid å formidle Jesus fra ståstedet til den som hørte på.

-Aril Edvardsen viste til hvordan muslimene lever og hvordan kristne lever. Sammenligningen mellom islam og kristendommen var intelligent og henviste til vårt virkelige liv. Mangelen på bibler i muslimske samfunn gjør at muslimer ikke har anledning til å lese og tenke over hva bibelen sier. Aril oppmuntret oss til å lese bibelen og sammenligne den med Koranen, forteller seeren.

Forfulgt
-Miracle-kanalen har ført til en stor forandring i livet mitt. Freden jeg får når jeg ser på programmene er så forksjellig fra hatet og sinnet som jeg pleide å føle.  Folk rundt meg begynte å kalle meg for en kjetter. Men jeg skjønte at det var fordi de ikke forstod det kristne budskapet. Jeg begynte å si at de måtte se på Miracle-kanalen. Da var det etter hvert flere av dem som stoppet å plage meg. Men det viktigste var at Arils program lærte meg å fokusere på min egen familie og ikke reaksjonene til folk rundt meg. Jeg begynte å se på programmene sammen med døtrene mine. Det var vanskelig for døtrene mine med avisningen de opplevde da vi begynte å følge Kristus, men de aksepterte dette etter hvert. Broren min, Rafat, har også tatt imot Jesus.

Familiefaren fra Saudi Arabia utrykker stor takknemlighet for at rådgivere på Troens Bevis sitt oppfølgingskontor har støttet familien hans.

– Dere ba for meg og mine døtre. Det gav meg stor fred, og nå er døtrene mine i Jordan. Når jeg er ensom eller trist og blir forfulgt for min tro, ser jeg på Miracle- kanalen. Den er min store trøst i livet.

Troens Bevis sitt oppfølgingskontor fikk over 34 000 i 2009 henvendelser fra seere som bor i land i den arabiske gulfen. Tilsammen fikk kanalen nesten 120 000 seer henvendelser i løpet av 2009.

Ønsker du å være med å støtte media arbeidet til Troens Bevis med en gave
kan du klikke her
.

 

Du kan også gi en gave til konto: 3000 37 32769 og merk gaven: Miracle

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter