Tusenvis ser Miracle Channel på nett

Nesten 20 000 mennesker så Miracle Channel på nett i mars. Sarons Dals TV-kanal via Internett er et tilbud til seere som bor utenfor satelittens dekningsområde. En arabisk familie som bor i Singapore fortalte denne uken at satellitt kanalen fra Troens Bevis er blitt livsforvandlende for hele familien

 

En egyptisk familie som bor i Singapore kontaktet denne uken oppfølgingskontoret til Miracle kanalen. De fortalte at de har sett på Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal over internett, og at den har forandret livet deres.
– De kommer opprinnelig fra sør i Egypt. De fortalte at de har ikke noe menighet å gå til i Singapore, og at Miracle-kanalen har vært veldig viktig for familien i flere år. De har også to barn som er ivrige seere av barneprogrammene på kanalen, forteller Merzek Botros som leder oppfølgingsarbeidet til kanalen.

Det var i alt 19 655 seere som så på Miracle kanalen over internett i mars måned i 2009, slik som familien i Singapore. Til sammen var det 22 295 personer som besøkte Miracle-kanalens arabiske webside. Der kan de laste ned det arabiske brevkurset, de har tilgang til arabisk bibel og de kan laste ned en rekke program etter ønske.  Tilbudet over internett gjør det mulig for personer som ikke bor i nedslagsfeltet til satellittkanalen å følge kanalens evangeliske program.

Miracle Channels arabiske nettside hadde totalt 450 000 besøk i 2008.

Se Miracle Channel på nett her: http://miraclechannel.com/

Vil du være med å støtte Troens Bevis sin arabiske satellitt-kanal med en gave, kan du klikke her.

 

 

 

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter