Fornøyd president

Mandag møtte Rune Edvardsen president Pierre Nkurunziza i Burundi, som ønsket en rapport fra kampanjen i Kinyamiruhororo.

Det var to gamle venner som møttes på presidentens kontor mandag morgen. Rune Edvardsen ble møtt med en varm omfavnelse av Pierre Nkurunziza som straks ville høre resultatene fra kampanjen. Han ble glad for å høre om fredsseminarene og om det store antallet mennesker som tok i mot Jesus i Kinyamiruhororo.

Planen var opprinnelig at presidenten selv skulle delta i kampanjen. Men med det forestående valget 28. juni var apparatet rundt presidenten redd for at opposisjonen ville bruke det mot ham at han fikk «drahjelp» fra utlendinger i valgkampen.

Ellers var den planlagte byggingen av en skole i regi av Dina Stiftelsen et tema. Presidenten ble glad for å høre at byggingen skal starte i august i et samarbeid mellom norske dugnadsarbeidere og burundiske murere.

Teamet fra Skandinavia satte mandag formiddag kursen mot Goma i Kongo der de neste dagene skal tilbringes på Dina Stiftelsens prosjekter i byen.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter