Velkommen til Sommerstevnet

– Vi ønsker at møtene skal resultere i at mennesker får møte Jesus til frelse og fornyelse.  Dessuten er misjonen vår hjertesak og vil være sentral under alle dagene, sier stevnesjef Sten Sørensen.

 

-Vi er i full gang med forberedelser til årets sommerstevne. Det er jo mange ting som skal på plass, men vi har en arbeidsstokk som vet hva dette betyr og som gjør en flott oppgave, sier stevnesjef Sten Sørensen. Dessuten kommer det flere hundre dugnadsarbeidere for å gjøre Sommerstevnet til årets høydepunkt, understreker han.

-Gleder du deg til Stevnet?

-Ja, om jeg gjør. Det er alltid et høydepunkt. Å treffe ”Sarons Dal-familien” er alltid inspirerende. Vi står jo sammen om et så viktig misjonsarbeid, og mange støttepartnere har vært med i mange år. Derfor er det gjensynsglede når vi treffes.

Sten sier at det også er viktig at nye kommer til stevnet. For vi trenger å utvide ”familien” vår.  Derfor er nye også varmt velkommen, understreker han.

Talerlisten er på plass og mange dyktige forkynnere vil gi sitt beste. Sten nevner først vår egen, Rune Edvardsen, som vil tale på åpningsmøtet. Det ser han fram til. Dessuten taler Øystein Gjerme, Arnfinn Clementsen, Gunnar Jeppestøl, Ole Kristian Iglæbek, Sebastian Stakset, Carl-Gustaf Severin, Thomas Åleskjær, Hans Martin Skagestad, Sten Sørensen og Egil Svartdahl.

Sten Sørensen ønsker at mennekser skal få møte Jesus under Sommerstevnet.

 

På formiddagene vil det være spennende seminarer og samtaler:

Mandag: ”Rammes kristne av ytringsfriheten? Har den sekulære fundamentalismen monopol på sannheten, eller er vi fri til å ha våre meninger uten å bli sett på som intolerante?”
Tirsdag: ”Frivillighet og engasjement”. Gina og Øystein Gjerme.
Onsdag: ”Førstehjelp i evangelisering”. Carl-Gustaf Severin og Sebastian Stakset.
Torsdag: ”Hvordan hjelpe barnet til å bli den beste utgaven av seg selv?” Karina og Jarle Waldemar.
Fredag: ”Små ting gjort i kjærlighet” Egil Elling Ellingsen.

Planetene har kjempeflott program, så de unge og barna har virkelig noe å se fram til. I tillegg blir det to konserter som det er knyttet store forventninger til: Nemlig Ole Børud og Michael W. Smith. Disse to er jo svært dyktige.

Det legges opp til en innholdsrik uke med aktiviteter og samlinger for barn og unge på Planetene.

 

Nytt av året er ”Alle Sammen Gudstjeneste”. Dette er en samling som blir relevant for alle. Det blir ikke barnslig, men barnevennlig. Det er Jarle Waldemar som har ansvaret for samlingene som blir på ettermiddagene.

-Dette kommer til å bli kjempebra, sier Sten Sørensen.

-Vi ønsker at møtene skal resultere i at mennesker får møte Jesus til frelse og fornyelse. Dessuten er misjonen vår hjertesak. Vi vil komme med inspirerende rapporter fra misjonsmarken under stevneuka, avslutter stevnesjefen.

Se Stevneprogrammet her

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter