I 10 år har  Elsbeth (Ebbe) og Sten Sørensen arbeidet med Bibelen. Det resulterte i Hverdagsbibelen Pluss som kom på markedet i fjor sommer. Ekteparet ønsket å gjøre Bibelen lettere å forstå og mer tilgjengelig.  Første opplaget er allerede utsolgt. 
Er du stresset i tjenesten din? Da er du ikke alene. Les innlegget til  pastor Frank B. Erlandsen, en av Troens Bevis sine faste spaltister.
-Hjemme hos oss blir det Hanukka og julefeiring i skjønn forening, sier Israel guide, Elin C. Elkouby. Hun er gift med en messiansk jøde, snakker flytende hebraisk og er full av interessante fakta som viser at det er ingen tilfeldigheter i Bibelen.

Lyst å lese og se bilder fra Sommerstevnet i Sarons Dal? Ved å bli en gratis abonnement vil du motta vårt misjonsmagasin gratis i posten.

...

Les oppdaterte nyheter i den nyeste utgaven av vårt misjonsmagasin. Registrer deg som gratis abonnement i dag og får bladet tilsendt hjem i posten.

...

Les oppdaterte misjonsnyheter i Troens Bevis. Registrer deg som gratis abonnement i dag og får bladet tilsendt hjem i posten.

...

Les oppdaterte nyheter i misjonsmagasinet Troens Bevis. Les bladet på nettsiden eller få bladet tilsendt gratis i posten.

...

Lillemor Åleskjær skrev andakten "Trenger vi en nær-døden-opplevelse?" i vårt misjonsmagasin Troens Bevis. Les den her på troensbevis.no.

...

Sten Sørensen skrev en andakt om "Det rette offer" i vårt misjonsmagasin Troens Bevis. Les den her på troensbevis.no.

...