Fantastisk familiemøte

Lørdag formiddag sang tidenes største barnekor i Sarons Dal sammen med Lisa Børud. Ove Rocketroll fra NRK var også på ferde og fikk både barn og voksne til å kroke seg av latter.

Aldri før har så mange vært samlet til familiemøte i Sarons Dal-hallen. Det hjalp sikkert godt at tidenes største barnekor i Sarons Dal  hadde øvd inn flere sanger de skulle synge sammen med Lisa Børud.

-Jeg hørte  at det ble telt opp bortimot 200 barn som stod på scenen. Den yngste var 1 år og den eldste 13, sier Hege Liz Isdal fra Kvinesdal som er primus motor for dette prosjektet.

Både kor i distriktet og barna som var på sommerstevnet  denne uken var invitert til å være med å synge.

Barna fikk også hilse på Julie fra barneplanetene som svinset rundt med sin grønne kjole og røde hjerte mens hun minte barna på det de hadde lært i løpet av uken.

Ove Rocketroll som flere av barna kjente igjen fra NRK hadde masse futt og energi, og klarte uten problemer å få  temperaturen i salen opp et par hakk med sitt gøyale sceneshow. Med en blanding av barne og guttehumor fortsatte han forestillingen sin  ute på badeanlegget etter møtet.

Det ble også delt ut 600 gratis barnebibler til barna under 12 år.
Biblene blir sponset av Hermon forlag som i forbindelse med pinsemenighetenes 100 års jubileum i Norge har fått trykket opp ett stort opplag som selges rimelig til menigheter og lag.

-Det var helt supert, kjempemoro å være med på og virkelig en suksess, mener Liz Hege Isdal.

-Jeg syntes også at det var fint at så mange  barn fikk med seg en bibel med det som den kan gi dem fremover. Nå  håper jeg bare at foreldrene er flinke til å lese for dem, poengterer hun. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter