Små mennesker tok store valg

For mange er 11 til 12 år tiden for å ta et personlig valg om man vil følge Jesus. Dette er noe KidzPlanet i Sarons Dal legger til rette for.

Gudstjenestene på KidzPlanet har i år hatt et høyt tempo og flott lovsang med Emeline og Sunniva. Planeten har også vært preget av masse humor og et sterkt budskap om Jesus.

Leiren ble delt inn i tre grupper; sport, villmark og dans. Sportsgruppen hadde sine turer til Kvinesdal stadion der de blant annet løp en mil. Villmarksgruppen brukt hele stevneuken på å bygge opp en camp i en skog i nærheten av Sarons Dal. Dansegruppen som besto av 30 entusiastiske dansejenter hadde også en flott uke der de fikk lære mye nytt. I tillegg var alle gruppene innom den årlige raftingsturen i Mandalselva, noe som er et høydepunkt for mange av deltakerne.
 
Trygve Watne og Lennart Iveland var hovedledere og var utrolig fornøyde etter årets leir. Mest av alt var de svært fornøyde med alle gruppelederne og medarbeiderne som gjorde stevneuken uforglemmelig for nærmere 200 barn.

Se bilder:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157634779298711/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Aina Regina Eftestøl 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter