Årets nye planet ble en stor suksess

Med en dag i Sørlandsbadet, en dag i Kongeparken og resten på en skole i nærheten av Sarons Dal, var det ikke noe å si på aktivitetsnivået på den nye Planeten.

– Alle burde hatt muligheten til å ta besøke JuniorPlaneten under stevneuken, sier hovedleder Terje Eikin. – Vi ble stasjonert på en flott skole i nærheten av Sarons Dal, med et utrolig vakkert uteområde. Jarle Waldemar har hatt den ære av å være leirprest, og var i sitt ess. Ja, han scorer 12 på en skala til ti.

– Dette har bare vært gøy, fortsetter lederen for Planeten. – For å oppsummere det litt kort, har det vært fantastiske barnemøter, gøye aktiviteter, flotte barn, og så tror jeg vi har fått de aller beste medarbeiderne på hele Planeten! Den eneste utfordringen er at vi på en eller annen mate må få plass til enda flere barn til neste år. I år var det dessverre mange som ikke fikk plass, og det må vi prøve å gjøre noe med til neste år. Jeg tror alle, både voksne og barn, har hatt en herlig sommeruke i Sarons Dal, avslutter Eikin.

Se bilder:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157634691089001/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Aina Regina Eftestøl 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter