Jesus og barna i sentrum

Også i år måtte Barneplanet stenge en uke før leiren startet, da det var store utfordringer med å få nok gruppeledere. Det endelige tallet ble 288 barn i alderen 5-8 år som deltok.

Familiemøtene med Janne og Kåre Skuland, med Prinsesse Perle, Kong Kvitekvast og hele gjengen i Lykkeborg har i flere år været en stor suksess hos barna i Sarons Dal. Det var det heller ikke noe mindre i år. Hver dag samlet barna seg inne i Sarons Dal-hallen til disse utrolig kreative møtene med inspirerende forkynnelse tilrettelagt aldersgruppen.

Deretter ble barna delt inn i grupper, og gikk fra den ene spennende aktiviteten til den neste aktiviteten inne på Sarons Dal-området. I år var skumparty i et stort basseng en slager. I tillegg var bading, grilltur med de eldste barna og ikke minst vannsklie noen av de mest populære aktivitetene.

Hvert år deles det ut en leirbok, der det står litt om hvert enkelt familiemøte med spørsmål, plass til å lime inn bilde av gruppen sin, samt skrive hilsener og teksten på alle san¬gene som ble sunget i løpet av stevneuken.

– Jeg tror at med så dyktige ledere, og med så mange varierte og spen¬nende aktiviteter, er det som gjør at barna har det så bra på Barneplaneten, sier hovedleder Klaus Espegard.

– Jeg kan ikke skryte nok av alle gruppelederne og teamet her på Barneplaneten. De ser barna, engasjerer dem, lytter til dem og er dyktige på å kommunisere med denne alders¬gruppen. Og når det gjelder barna selv, så er det jo bare den mest fantastiske gjengen du kan tenke deg! De gir av seg selv, kommer med store forventninger og sprer mye glede.

En uke med mange inntrykk. En uke med masse moro. Er det rart leiren blir full?

Se bilder:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157634778956127/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Aina Regina Eftestøl og Nathalie Edvardsen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter