Heidi Hofsødegård: Her føler jeg at vi har kommet hjem!

Heidi Hofsødegård har vært medarbeider på Planetene i flere år. Til sommeren stiller hun som ny leder for BarnePlaneten under Stevnet.

-I fjor var jeg med som medleder på BarnePlaneten.  I år blir det første gang som hovedleder på BarnePlaneten, forteller den spreke mammaen. Heidi Hofsødegård gleder seg til den nye oppgaven og tror at dette skal gå bra.

Hun og mannen har tre barn, to gutter på 9 og 11 år, og ei jente på 13 år.
-Jeg har fulgt dem på BarnePlaneten siden de var små, forteller Heidi.
–Så jeg har jo god kjennskap til opplegget, og har erfart og naturligvis gjort meg tanker om hva som fungerer bra og er til glede for både barn og voksne.

Som mor ser hun klart at Planetene har betydd mye og har vært en berikelse for barna hennes.
-De har gledet seg til å gå på barnemøtene, som er både morsomme men også talende. Også har de alltid trivdes med aktivitetene. Men det som også har vært et stort pluss for oss er at det har vært en gruppe barn fra samme menighetsfelleskap som det vi går i, og som de har fått knyttet nærere bånd til. Så det er jo ekstra hyggelig og betyr noe for hverdagen resten av året.
– Samtidig har de også fått faste «sommervenner» som kommer fra andre deler av landet, som de gleder seg til å treffe på Stevnet, legger hun til.

Hva inspirerer deg til å være med som leder?
-Sarons Dal har et engasjement og tar misjonsbefalingen på alvor. Verdien av å gi Jesus videre er veldig viktig å formidle. De verdiene som Sarons Dal står for gir engasjement. Jeg har vært med i Ungdom i Oppdrag og har vært ute på misjonsmarken selv.  Det gjorde noe med meg. Jeg tenker at ungene er misjonsmarken for oss her hjemme. Det er heller ikke noe vi skal se lite på. Det er et stort og viktig oppdrag.

Hun forteller at hun hadde ikke noe forhold til Sarons Dal i oppveksten, men hun fikk et forhold til det å reise på leir hver sommer, noe familien gjorde siden hun var liten.
-Den biten av sommeren var veldig viktig for meg, så da jeg giftet meg og vi fikk barn, handlet det om å finne en plass der vi kunne føle oss hjemme. Vi prøvde et par andre stevner, men da et vennepar inviterte oss til Sarons Dal, var det gjort. Her har vi kommet hjem.

Hun setter også pris på at Sarons Dal er blitt et sted der både voksne og barn stadig får utvidet vennekretsen sin.
-Vi begynte i det små, men nå er vi faktisk 20 familier i vår vennekrets og fra vårt felleskap som møtes her under Stevnet. Det er utrolig hyggelig!

Heidi vet at det kommer til å bli en hektisk uke som leder for BarnePlaneten. Men hun er ikke i tvil om at det er verdt det.
-Jeg har lyst til å gi ungene erfaring og opplevelser med Jesus og anledning til å bygge vennekrets fra flere steder av landet. Det blir skatter de tar med seg for resten av livet.

Påmeldingen for Planetene

 Velg din oppgave og meld deg på som medarbeider under Sommerstevnet i Sarons Dal

Følg Planetene på Facebook siden: Sommerstevnet i Sarons Dal 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter