Planet påmeldingen åpner i dag!

Påmeldingen til Planetene under Sommerstevnet i Sarons Dal åpner fra første februar. Husk å melde deg på tidlig så barna får den aktiviteten de ønsker. 

Under Stevnet i Sarons Dal har Troens Bevis et flott tilbud for barn og unge fra 8.-12. juli (hele Stevnet er fra 6.-14. juli).

Da har Troens Bevis et Planettilbud for barn og unge fra 2-18 år. Hver aldersgruppe har sin egen Planet med unike aktiviteter og samlinger. Opp mot 1000 barn fra flere steder i landet har de siste årene deltatt på dette tilbudet. Mange av de unge kommer tilbake år etter år. Det er en fin anledning for barna til å få nye venner eller treffe sine faste «sommervenner» på ny!

Sparetips fra Planetleder og medarbeider ansvarlig Cecilie Nyland:

-Dersom du har flere barn som skal på Planetene, kan du spre påmeldingene utover våren for å gjøre det lettere for det månedlige husholdningsbudsjettet. Det gjorde vi!  Husk at påmeldingen stiger i pris etter 1. mai.

Se tilbudet på Planetene her

Gå til Planetregistrering her

YouthPlanet deltaker Kristian Fiaz Gill (13) fra Flekkefjord og Noah Bernard Opedal (12) fra Sola kunne sommeren 2017 fortelle hvordan de opplevde Panetene:

Kristian har vært med på gruppen Diverse, og Noah har vært med på klatregruppen.
-Det var kjempegøy på Evje da vi dreiv med tagging ute i skogen, også var det veldig gøy på Kvina badet, forteller Kristian.

Han mener at han har også fått mye positivt ut av Youthmøtene både på formiddagen og kvelden.
-Jeg likte spesielt godt lovsangen og det å kunne fokusere på Gud. For meg føles den delen av Planeten veldig bra ut, understreker han.

Noah kan fortelle at det er første gang han er med på Youth, og vil gjerne tilbake.
-Jeg vil gjerne komme tilbake fordi det er et kjempegøy opplegg med aktivitetene hver dag.

Han forteller videre at han går i Hillsong i Stavanger til vanlig, og er godt kjent med både lovsang og forkynnelse, og trivdes derfor spesielt godt på møtene.

Se også Stemingsrapport fra Planetene 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter