Indoneser kom til tro

Yono jobbet som sikkerhetsvakt i et boligområde. Men en av familiene i gata var annerledes.

Yono (41) jobbet som sikkerhetsvakt i et nabolag i Jakarta. Tilfeldigvis jobbet han rett i nærheten av huset til en kristen familie. Der fikk han lov til å bruke badeværelset samt ta en dusj etter en lang nattevakt. Denne familien hadde ofte besøk av folk som kom til en husgruppe, og Yono fikk ekstra tips av gjestene når han hjalp dem med parkering. Familien inviterte han også inn på måltider.

Yono fikk oppleve usedvanlig vennlighet fra denne familien. En dag spurte han om han fikk komme inn og lytte til undervisningen i husgruppen. Han ble ønsket velkommen, og snart ønsket han å lære mer om Bibelen.

-Jeg følte meg så heldig da lederen for husgruppen gav meg Introkurset Det Nye Liv, og jeg dermed fikk hjelp til å forstå Bibelen. Det gav meg svarene som jeg søkte, sier Yono.
Han fikk snart en mentor i husgruppen, og det tok ikke lang tid før Yono tok imot troen på Jesus.

Men historien fortsetter.

Surdi (41) var en yngre vaktmann som jobbet sammen med Yono. Han lyttet til det Yono fortalte om sin nye tro og takket ja til å besøke husgruppen. Han hadde allerede nytt godt av familiens gjestfrihet, på lik linje med Yono. Han leste ivrig Introkurset for å forstå hva Yono var så begeistret for, og innen en måned etter Yonos omvendelse tok Surdi også imot Jesus som sin frelser.

Troens Bevis har 7 New Life skoler i Afrika og Asia. New Life skolene har ansvaret for oppfølging av Introkurset Det nye liv. Dette kurset gir en grunnleggende introduksjon til Bibelen. Innfødte evangelister bruker gjerne kurset til å evangelisere. Det blir også brukt som oppfølging etter kampanjer. Inntil nå har over 6,79 millioner tatt kurset siden 70- tallet. 

Støtt Troens Bevis med en misjonsgave i dag

VIPPS:TROENS BEVIS (#16212)     SMS: TRO BELØP TIL 2377

 

Les også:

Brevkurset offisielt godkjent i Indonesia

Iman og 70 tilhengere tok imot Jesus

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter