Medhjelperbarn får plass på Barneplaneten

Enkelte av Planetene under Sommerstevnet begynner å bli utsolgt, men på Barneplaneten kan barn fremdeles få plass dersom de stiller med en medhjelper.

Planetsjef Cecilie Nyland forteller at flere av Planetene under Sommerstevnet i Sarons Dal er nå utsolgt, men at barn som ønsker å melde seg på Barneplaneten (5-9 år) fremdeles kan få plass dersom de stiller med en medhjelper, gjerne en av foreldrene.

– Dersom barna tar med seg en medhjelper, gjerne en av foreldrene, kan barna ennå få plass på Barneplaneten, opplyser Cecilie Nyland og ber i så fall foreldrene om å ringe henne på telefon 99207515.

I løpet av de siste dagene er det kommet flere telefoner fra foreldre som er lei seg for at enkelte av Planetene er utsolgt. Antall barn øker fra år til år, men for å sikre barna en trygg og fin uke er det også nødvendig med flere medhjelpere.

Som Planetleder blir det anledning til å jobbe sammen med flere av de beste barne- og ungdomslederne i landet på en av de beste barne- og ungdomsleirene i kristen-Norge. Det er en flott mulighet til å hente inspirasjon og kreative ideer for dem som er involvert i barne- og ungdomsarbeidet lokalt.

Som takk tilbyr vi medhjelperne følgende:
* Losji: Gratis camping om du er alene, halv pris om familien er med deg, og gratis om dere er flere i familien som er medhjelpere!
* Mat: Du får utlevert et medhjelperbånd som gir deg alle måltidene gratis. I tillegg kan du få kjøpt matbånd til resten av familien til sterkt redusert pris. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter