Jarle Waldemar til Sommerstevnet!

Jarle Waldemar kommer til Sarons Dal torsdag 12. juli. Da holder han barnemøte på kvelden men blir også å finne i Stevnebutikken fra kl. 15:00 der har signerer og selger sine nye produkter. 

Jarle Waldemar (33 år) er blitt kjent for mange tusen barn i Norge gjennom kristent barne-TV og fra sine reiser rundt i landet der han forkynner evangeliet gjennom sang, musikk, kreativ preken, drama og trylling.Jarle Waldemar produserer Jarle-TV, som er et kristent barne-TV på DVD, som inneholder trylling, musikkvideoer, drama, dukketeater og kortfilmer. Han har også gitt ut flere barne-CD-er med notehefter og singback.

I tillegg driver Jarle Waldemar den kristne medieklubben ”Barnas Klubb”. Medlemmer får medlemspakke annenhver måned som inneholder en CD med musikk, bibelhistorie m.m. som et radioprogram. I tillegg får medlemmene med et aktivitetshefte og en liten overraskelse.

Så mens de voksne er på møte inne i Sarons Dal Hallen, er det klart for Jarle Waldemar i Kirken i Dalen, som ligger vegg i vegg.

Barn i alle alder er hjertelig velkommen! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter