Over 700 barn i Sarons Dal!

Rekordmange barn er med på de forskjellige aktivitetene under stevneuka. Mange foreldre har også tatt turen spesielt for barnas skyld.

– Vi har ikke så mye tilbud for barna i den lille bygda vi kommer fra i Hardanger, så vi ville gjerne finne ett tilbud spesielt for barna i år, sier Svein og Ingunn Ausland. De bor i på campingområdet med fire barn i alderen 8, 6, 4 og 2 år.
– Så bytter vi foreldre litt på å få med oss kveldsmøtene, men for oss var det absolutt det fantastiske tilbudet til barna som gjorde at vi reiste til Sarons Dal, forteller Ingunn.
– Og ikke minst ønsket vi å vise barna at det faktisk er mange andre barn som også tror på Gud da søndagsskolen de gikk på ble nedlagt fordi de var de eneste barna der, legger moren til.

Det er over 700 barn i aktivitet fra mandag til fredag under stevneuka. Dagen starter med felles samling for de forskjellige planetene der det er mye sang og litt bibelundervisning.
På Barneplaneten er det fullt show hver morgen i Lykkeborg der Kong Kvitekast regjerer sammen med Prinsesse Perle, PrinsHipp, en Baron og flere fargerike karakterer. Og for de eldre ungdommene er det friske samlinger med mye sang og musikk.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter