Rekordinnrykk av barn i Sarons Dal

Med 760 forhåndspåmeldte barn er Planetene klare til storinnrykk på mandag. I tillegg stiller minst 155 frivillige medhjelpere til barne- og ungdomsarbeidet!

– Med pluss og minus tror jeg vi havner på rundt 750 barn, sier planetsjef Cecilie Nyland.

For tredje år på rad er det igjen rekordstor pågang på barne- og ungdomsplanetene med 760 forhåndspåmeldte før startskuddet går av mandag. I tillegg stiller minst 155 frivillige medhjelpere.

De unge kan glede seg til en hel uke med spennende dagsprogram tilpasset sin aldersgruppe.

– Vi har jo veldig mange aktiviteter og jeg kan garantere at det kommer til å være noe for alle. Vi har for eksempel motorcross som går over tre dager, fotballturnering, golf, vannski og pistolskyting. Vi har også fått til overnatting med nattbading på Sørlandsbadet for KidzPlanet. Men av nye ting i år kan jeg nevne en gruppe som heter kunst og design. Der har vi fått en designer fra Bergans som kommer med en pose gamle klær og hjelper de påmeldte til å lage nye moteklær fra gammelt. De vil få anledning til å vise klærne fram på en catwalk torsdag kveld, supplerer planetsjef Cecilie Nyland.

De yngre kan også glede seg til gjensyn med Kong Kvitekvast og Prinsesse Perle på familiesamlinger hver formiddag, som de erfarne barnearbeiderne Kåre og Janne Skuland står bak. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter